Verslag uitje, met foto’s

Portretfotografie onder begeleiding van Berber Theunissen

Bij Janet thuis zijn we hartelijk ontvangen met koffie en wat lekkers, nadat we kennis hadden gemaakt met Berber en Jeroen de zoon van Annelies, hebben we naar een presentatie gekeken van Berber en een uitleg wat voor haar een portretfoto is. Ze heeft ons proberen te laten kijken op een andere manier, iets wat best lastig was omdat je snel terug valt in oude gewoontes. Het begin was wat onwennig, we hadden schitterend weer waardoor we buiten in de mooie tuin van Janet op diverse plekken aan de gang konden gaan. Er zijn diverse technieken uitgeprobeerd. Nadat we klaar waren zijn we terug naar binnen gegaan en hebben we een broodje gegeten en wat gedronken om daarna nog wat foto’s te bekijken en vragen te stellen aan Berber. Het was een leuke en gezellige en vooral leerzame ochtend die voorbij is gevlogen.

Berber Theunissen

Jeroen

De foto van Berber is gemaakt door Hennie en de foto van Jeroen is gemaakt door Annelies.

DEELERWOUD

Zaterdag 20 oktober zijn we om 8.00 uur vertrokken vanaf de Aanloop naar het Deelerwoud, Jan Burgers was mee om ons de mooie plekjes te laten zien, ook Wim was met ons mee, we waren uiteindelijk met een grote groep! Gerrit heeft dit uitje georganiseerd.

RENKUMSE BEEKDAL

Zaterdag 15 september zijn we met 5 leden op stap geweest naar het Renkumse Beekdal.  Om 9.00 verzamelen bij De Aanloop en toen op naar onze bestemming.

Het is een mooi gebied en zeker voor herhaling vatbaar om er nog eens een keer naartoe te gaan in een ander jaargetijde. Het is een ruig bos met diverse wandelroutes, sommige paaltjes zijn lastig te vinden maar uiteindelijk hebben we een mooie route gelopen. Onderweg zijn we door een andere wandelaar gewezen op een bosuil, dit was toch wel een hoogtepunt van het uitje. De uil bleef zitten waar deze zat en liet zich niets wijsmaken waardoor een hele duidelijke foto maken best lastig was. We hebben het uitje afgesloten bij het informatiecentrum met een heerlijke bak koffie/thee en een lekkere punt verse worteltaart.